Over ons

Op onze website kunnen zowel zakelijke als particulieren, kosteloos overstappen van energieleverancier. Onze database van energieleveranciers is altijd up-to-date en wordt dagelijks opgefrist met nieuwe aanbiedingen van meer dan 35 energieleveranciers.

Overstappenvanenergie.nl krijgt een kleine bijdrage van de energieleveranciers om de website lucratief genoeg te houden. Deze bijdrage verschilt niet per energieleverancier, maar is altijd hetzelfde. Zo kunnen wij met 100% zekerheid beloven dat vergelijken bij overstappenvanenergie.nl, altijd op een eerlijke en onafhankelijke manier gaat.

Niet de goedkoopste? Wij betalen je het verschil terug

Kun je ergens anders hetzelfde energiepakket afsluiten voor minder? Dan betalen wij je zonder pardon het verschil terug. Onze laagste prijsgarantie heeft ons gelukkig nooit in de steek gelaten en heeft veel consumenten al geholpen met besparen.

Ons team

Het team achter Overstappenvanenergie.nl is jong, ambitieus en gelooft in de wereld van vergelijken. Naast het vergelijken van energieprijzen houden wij ons ook bezig met het vergelijken van autoverzekeringen, internet, televisie en zorgverzekeringen.

Kortom: wij vergelijken, u bespaart!

Heb je nog suggesties vragen over onze dienstverlening? Vul dan op onze contactpagina het contact-formulier in en wij komen zo spoedig bij je terug.